Sopimusehdot

Tällä sivulla Karhukylän Mehiläistuote (www.mehilaistarvike.fi) kauppiaan omat toimitusehdot täydentävät yleisiä verkkokaupan ja etämyynnin sopimusehtoja jotka ovat osa kuluttajasuojalakia.

https://www.finlex.fi/fi/laki/ajantasa/1978/19780038

Tilausvahvistus

Tilausvahvistus toimitetaan asiakkaan sähköpostiin tilauksen jälkeen.

Toimitus

Varastossa olevien tuotteiden lähetysaika on 2-4 arkipäivää, muutoin toimitusaika on noin kaksi viikkoa tilauksesta tai viimeistään 30 päivää tilauksesta. Toimitustavaksi valitsemme tuotteelle edullisimman vaihtoehdon jonka hinta ei näy tilausvahvistuksessa. Toimitus sovitaan tilauksen yhteydessä.

Maksaminen

Tilaus laskutetaan asiakkaalta 14 päivän maksuajalla toimituksen yhteydessä. Maksuun voi sisältyä myös kokonaishintaan sisältymättömät toimituskulut tai, jos näitä kuluja ei voida kohtuudella laskea etukäteen. Hinnat sisältävät kulloinkin voimassa olevan arvolisäveron.

Palautus

Rikkinäisillä tuotteilla on palautusoikeus. Tuotteilla on lakimääräinen 14 päivän palautusoikeus. Asiakas vastaa palautuksesta mahdollisesti aiheutuvista kustannuksista. Palautuksesta on tehtävä ilmoitus 14 päivän sisällä toimituksesta, ilmoituksen voitte tehdä Ota yhteyttä -sivun lomakkeen kautta.

Tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus

Tilaamalla tuotteen hyväksytte että tilaukseen sisältyy maksuvelvollisuus. Kassalla näkyy selvästi tilauksesta koostuvat kustannukset, mahdollisia toimitus ja palautuskustannuksia lukuunottamatta.

×

Cart